Kasvua Aasiasta –seminaarit

Ei helppo otsikko tai aihe. Siksi esittelemme kaksi tai useamman hyvin erilaisen Aasian markkinan. Tule kuulemaan liiketoimintamahdollisuuksista mm. Kiinasta ja Filippiineistä, sekä tutustumaan näiden markkinoiden yhtäläisyyksiin ja eroihin. Aasia on iso, erilainen ja täynnä potentiaalia suomalaisille yrityksille. Mikä on sinun bisnessuhteesi Aasiaan?

Asiantuntijoina mm. Fortune Fallsin Johanna Heikkinen ja Hanuman Consultingin Maria Wan.

Ke 14.11. klo 8-10 Helsingissä: Kiina, Hong Kong ja Filippiinit – Erityispiirteitä ja kokemuksia liiketoiminnasta

Kun Aasiassa on bisnespäivä jo täydessä touhussa, tule sinä aloittamaan päivä tietoannoksella Aasiasta. Tutustu tutumpaan mutta valtaisaan Kiinaan, kansainväliseen keskukseen Hongkongiin sekä mahdollisuuksien viidakkoon Filippiineihin.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu tästä: http://www.pkt.fi/asiantuntijapalvelut/aamu-matinea/marraskuu-2012/

To 20.9.2012 Kasvua Aasiasta -seminaari Turussa

Aamuseminaari keskittyy suomalaisyritysten liiketoimintamahdollisuuksiin, markkinoihin ja tapoihin Kiinassa ja Filippiineillä käytännönläheisesti. Tervetuloa haastamaan, hakemaan vastauksia ja keskustelemaan!

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä: http://www.wtc-turku.fi/cms/index.php?view=details&id=83%3Akasvua-aasiasta&option=com_eventlist&Itemid=8&lang=fi

Ti 25.9.2012 Kansainvälisty! Vauhtia kasvuun Aasiasta -seminaari Mikkelissä

Seminaarissa esitellään lyhyesti mutta mahdollisimman käytännönläheisesti neljä erilaista markkinaa: Kiina, Filippiinit, Vietnam ja Japani. Tervetuloa Mikkeliin!

Lisätiedot: http://www.ely-keskus.fi/fi/ELYkeskukset/EtelaSavonELY/Ajankohtaista/tapahtumat/Documents/Vuoden%202012%20tilaisuudet/Aasia250912.pdf


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *